Tel.: +36 77 481-831
e-MAIL: ma-gumi@ma-gumi.hu
préstermék
préstermék
préstermék
profilszalag gyártás
profilszalag gyártás
profil végtelenítés
Bejelentkezés / Regisztráció
Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry.


Regisztráció
INFÓBLOKK
Termékkategóriák
Préstermékek Gumilemezek Profil szalagok Keverék készítés Kalanderezés Tömlőgyártás
Tanusítványok


Pályázat leírása
Nyelvválasztás:
hu en de

Kiskunmajsa, 2015 január 6.

Cégünk 2013-bansikeresen pályázott kiskunmajsai telepének fejlesztéséreaz Új Széchenyi Terv Dél-Alföldi Operatív Program „Telephelyfejlesztés és ipartelepítés a területi kohézióért"c. komponensében.A DARFÜ Dél-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Nonprofit Kft. által 2014.07.18-án aláírt Támogatási Szerződés szerint a projekt az Európai Unió ERFA alapjából nyújtott támogatásból valósul meg, a projekt azonosítója DAOP-1.1.1/DE-13-2013-0059.A projekt elfogadott összköltsége 106 287 575 Ft, a támogatási intenzitás: 54,127962 %.
A projekt címe:
„Olajipari tömlő prototípusok gáz expozíciós vizsgálatára alkalmas kísérleti üzem létrehozása a MA-GUMI Műszaki gumitermék előállító és kereskedelmi Kft. kiskunmajsai telepén"

A kiskunmajsai telephely bővítése, fejlesztése keretében egy gumiipari szakmai ismereteinkhez és tevékenységi köreinkhez illeszkedő, ugyanakkor egyedi, új beszállítói szolgáltatást kívánunk elindítani: gázdiffúziós, gázkompressziós anyagvizsgálatok, olajipari kitörésgátló és termelő tömlők szabványszerű minősítése. E szolgáltatást most elsősorban a szegedi székhelyű ContiTechRubberIndustrial Kft. veszi igénybe a világszínvonalú mélytengeri fúrótömlőinek vizsgálatához, de később ez a vizsgálati módszer széles körben kiterjeszthető a MA-GUMI Kft. termékfejlesztéseire, illetve más cégek gumitermékeinek minősítésére is.
A gázexpozíciós vizsgálatok elvégzésének egyedi know-how-ját a cég a jövőben megvásárolja, így e tevékenység végzése egyedülálló lesz hazánkban.

A projekt keretében 2014. szeptemberi indítással egy 284,3 m2 hasznos alapterületű, 14 helységből álló épület készül, ebben kerülnek elhelyezésre a vizsgálathoz szükséges speciális eszközök. Az épület energiaellátását a projekt keretben beszerzendő napelempark támogatja. A projekt fenntartási időszak végére a jelenlegi 43 fős létszám megtartása mellett vállalkozásunk további 5 új munkahelyet teremt az új tevékenység keretében.
A projekt kivitelezése jelenleg az építési tevékenység megvalósításánál, illetve a szükséges eszközök beszerzésénél tart, a megvalósítás várható befejezése 2015. május 31.

Pénznem: HUF EUR
Termékkereső
Kosár tartalma: jelenleg üres
Hírlevél küldése
Ahhoz, hogy feliratkozzon hírlevelünkre csak egyszerűen adja meg nevét, és e-mail címét. A feliratkozás véglegesítéséhez megerősítő e-mailt küldünk !


Vásárlási feltételek
Szállítási feltételek
Kapcsolat

MA-GUMI KFT.
Cím: 6120 Kiskunmajsa, István király u. 70.
Telefon/Fax: +36 77 481-831 +36 77 482-704
Internet: www.ma-gumi.hu
E-mail: ma-gumi@ma-gumi.hu

Térkép
Copyright © 2013 Ma-Gumi Kft. Rólunk | Szervízek | Oldaltérkép | Keresőszavak | Részletes kereső | Kapcsolat Készítette: